O družbi

VKS-18/23 Oskrba Centralne čistilne naprave Ljubljana in komunalne čistilne naprave Dobrova s sukcesivno dobavo železovega triklorida in oskrba Centralne čistilne naprave Ljubljana z ocetno kislino

Predmet javnega naročila

Oskrba Centralne čistilne naprave Ljubljana in komunalne čistilne naprave Dobrova s sukcesivno dobavo železovega triklorida in oskrba Centralne čistilne naprave Ljubljana z ocetno kislino

Številka javnega naročila VKS-18/23
Datum objave 30. 3. 2023
Rok za oddajo ponudb 4. 5. 2023 do 10:00 ure
Kontakt tanja.dermastja@jhl.si
Povezava do objave javnega naročila na portalu javnih naročil  

 

S prijavo na e- novice soglašate, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n