O družbi

Družbeno odgovoren delodajalec

Revizorski svet Ekvilb Inštituta nam je 14. aprila 2021 podelil Pristopni certifikat Družbeno odgovoren delodajalec - krovni certifikat, ki postaja mednarodno priznan ter uveljavljen certifikat na področju trajnostnega poslovanja.

Družbena odgovornost je ena temeljnih vrednot podjetja, prav tako pa osnova zdravega in spodbudnega družbenega in naravnega okolja. Zato smo se v letu 2020 odločili, da bomo svoje družbeno odgovorne aktivnosti združili in nadgradili ter pristopili k aktivnostim za pridobitev pristopnega certifikata Družbeno odgovoren delodajalec, ki jih bomo v prihodnje še nadgrajevali in dopolnjevali.

V okviru pristopnega certifikata Družbeno odgovoren delodajalec - krovni certifikat bomo izvajali naslednje temeljne ukrepe:  

 1. varčna osvetlitev;
 2. politika izklapljanja elektronskih naprav;
 3. pravica do prošnje za prilagoditev delovnih pogojev;
 4. spodbujanje in zagotavljanje spoštovanja zasebnega življenja zaposlenih;
 5. zagotavljanje zdravega delovnega okolja z učinkovitim medsebojnim sodelovanjem zaposlenih oziroma njihovih predstavnikov;
 6. sodelovanje zaposlenih pri presoji področja varnosti in zdravja pri delu;
 7. izobraževanje vodij s področja medgeneracijskega sodelovanja;
 8. zagotavljanje usposabljanja in izobraževanja za vse starostne skupine;
 9. tim za družbeno odgovornost podjetij;
 10. zaveza vodstva družbeni odgovornosti;
 11. poročanje in spremljanje družbeno odgovornih aktivnosti;
 12. identifikacija deležnikov (zainteresiranih strani) in vključujoče sodelovanje z njimi.
Družini prijazno podjetje Družbeno odgovoren delodajalec JHL

S prijavo na e- novice soglašate, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n