O družbi

Lastniška struktura

Družbo JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. sestavlja sedem družbenikov

Družbeniki sestavljajo skupščino družbe. Glasovi družbenikov pri odločanju na skupščini so porazdeljeni na naslednji način:

Mestna občina Ljubljana

87,32 %

Občina Medvode

3,84 %

Občina Brezovica

2,76 %

Občina Dobrova – Polhov Gradec

2,16 %

Občina Škofljica

1,8 %

Občina Dol pri Ljubljani

1,26 %

Občina Horjul

0,86 %

SKUPAJ

100 %

Na fotografiji je prikazana lastniška struktura družbe - 87,32 % Mestna občina Ljubljana, 3,84 % Občina Medvode, 2,76 % Občina Brezovica, 2,16 % Občina Dobrova - Polhov Gradec, 1,8 % Občina Škofljica, 1,26 % Občina Dol pri Ljubljani, 0,86 % Občina Horjul.
Družini prijazno podjetje

S prijavo na e- novice soglašate, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n