O družbi

Novinarsko središče

09. 04. 2021
obveščamo vas, da od ponedeljka, 12. 4. 2021 počitniški vozni redi, niso več aktualni.
09. 04. 2021
Želite delati v dinamičnem in prijetnem delovnem okolju?
06. 04. 2021
Zaradi nizkih temperatur smo vse že delujoče pitnike spet zaprli.
06. 04. 2021
Zaradi izrednih vremenskih razmer, električni vlakec Urban danes ne bo obratoval.
01. 04. 2021
Vse meščanke in meščane prosimo, da poskrbijo za svoje odpadke in jih ne puščajo na trati, klopeh, nabrežjih Ljubljanice.
01. 04. 2021
Do vključno 11. aprila Delavnica za tahografe na podlagi Odloka Vlade RS ne obratuje.
01. 04. 2021
JP VOKA SNAGA je skladno z Uredbo o metodologiji za oblikovanje cen storitev obveznih občinskih gospodar
31. 03. 2021
Člani Sveta RCERO LJUBLJANA so na seji, ki je zaradi epidemiološke situacije potekala dopisno, potrd
31. 03. 2021
Člani Sveta RCERO LJUBLJANA so na seji, ki je zaradi epidemiološke situacije potekala dopisno, potrdili cene storitev gospodarskih...

Strani

Družini prijazno podjetje

S prijavo na e- novice soglašate, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n