O družbi

Novinarsko središče

21. 10. 2019
Obveščamo vas, da bodo v času jesenskih šolskih počitnic od 28. do 30. oktobra 2019, veljali počitniški vozni redi.
14. 10. 2019
Narava ni prostor za odpadke. Poskrbimo zanje skupaj.
14. 10. 2019
Narava ni prostor za odpadke. Poskrbimo zanje skupaj.
04. 10. 2019
Od 14.30 ure daje je linija 11 na svoji redni trasi.
04. 10. 2019
Zaradi izrednega dogodka v križišču Zaloške ceste in Osenjakove ulice je policija linijo 11 v smeri Ježice preusmerila.
04. 10. 2019
Uporabnike pitne vode centralnega vodovodnega sistema Ljubljana na območju od Črnuč do Senožeti  in na širšem območju Tomačevega do...
02. 10. 2019
Občane obveščamo, da bo Začasni zbirni center Medvode v sobot

Strani

S prijavo na e- novice soglašate, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n