O družbi

Novinarsko središče

Brezplačno podaljšanje junijskih mesečnih vozovnic

21. 05. 2024
Študentom in dijakom se bo mesečna junijska vozovnica podaljšala še za julij in avgust.

Testiramo enojni električni avtobus eCitaro

17. 05. 2024
Do srede, 22. 5. 2024, bomo testirali enojni električni avtobus eCitaro

Pred 134 leti je voda v Ljubljani prvič pritekla do pip uporabnikov

17. 05. 2024
Na današnji dan, 17. maja 1890, je voda prvič pritekla do pip uporabnikov 606 hiš v Ljubljani.

Še naprej krepimo aktivnosti kot Družini prijazno podjetje

15. 05. 2024
Na slavnostni podelitvi certifikatov Družini prijazno podjetje, ki je potekala na Gospodarski zbornici Slovenije, v organizaciji...

Ne mi megle p(r)odajat!

14. 05. 2024
Kajenje na avtobusih je škodljivo za zdravje vseh potnikov, obenem pa tudi prepovedano.

Električni avtobus BYD eBus B18

10. 05. 2024
V vozni park smo začasno vključili električni avtobus BYD eBus B18.

Vloge za izplačilo nadomestila za zmanjšanje dohodka iz kmetijske dejavnosti zaradi prilagoditev ukrepom vodovarstvenega režima

09. 05. 2024
Vlagatelje zahtevkov za izplačilo nadomestila za zmanjšanje dohodka iz kmetijske dejavnosti zaradi prilagoditev ukrepom...

Linija 21 ponovno na svoji redni trasi

08. 05. 2024
Zaradi zaključka gradbenih del na delu Gameljske ceste bo od sobote, 11. 5. 2024, linja 21 ponovno na svoji redni trasi.

Sprememba na poti električnega vlakca Urban

07. 05. 2024
Zaradi prireditve bo električni vlakec Urban v četrtek, 9. 5. 2024, izpustil postajališče na Ljubljanskem gradu.

Strani

S prijavo na e- novice soglašate, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n