Aktualno

Skupščina in 1. redna seja Sveta ustanoviteljev

Danes so se na seji skupščine sešli družbeniki Javnega holdinga Ljubljana, ki so sprejeli poslovne in investicijske načrte Javnega holdinga Ljubljana in družb v skupini za leto 2019 ter se seznanili z oceno poslovanja družb v skupini za leto 2018. V nadaljevanju je na svoji prvi redni seji po lokalnih volitvah zasedal Svet ustanoviteljev javnih podjetij, ki je v novem mandatu skupnega organa občin izvolil predsednika Sveta ustanoviteljev in njegovega namestnika. Člani Sveta ustanoviteljev so obravnavali Program ravnanja s komunalnimi odpadki za leto 2019 in predlog prodaje nepremičnin družbe Snaga.

Datoteke
PDF icon Skupščina in 1. redna seja Sveta ustanoviteljev [pdf | 195,9 KB]
JHL certifikati družini prijazno podjetje družbeno odgovoren delodajalec

S prijavo na e- novice soglašate, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n