Aktualno

Veseli bomo vašega obiska

Tudi letos sodelujemo na sejmu Narava-zdravje. Našo okoljsko in družbeno odgovornost predstavljamo v hali A2, kjer si lahko ogledate prikaz naših projektov in se tudi aktivno vključite tako v dogajanje na sejmu kot tudi v aktivnosti, ki nas bodo povezale za boljši jutri.

Vse je povezano, vsako dejanje šteje in vsak premik vpliva na reakcijo nekje drugje. Pridite pogledat naše Vezalke, ki pokažejo močno medsebojno povezanost v sedanjosti in prihodnosti.

Vsak dan nas bo obiskala in z nami delila znanje, izkušnje in nasvete tudi oblikovalka čevljev Alja Viryrent, zaveznica skupne družbene in okoljske odgovornosti.  Na razstavnem prostoru javnih podjetij in Javnega holdinga Ljubljana bo tudi vam svetovala kako si lahko modno in kreativno zavežete vezalke na čevljih in tako izkažete zavezo pri sodelovanju v naših družbeno in okoljsko odgovornih projektih. Z nami bo v četrtek,  29. in petek, 30. novembra od 9:30 do 13:30 ure ter v soboto, 1. in nedeljo, 2. decembra od 10. do 13. ure ter od 15. do 17. ure. Na razstavnem prostoru si boste lahko ogledali tudi 360 stopinjski VR (virtualni) video, ki prikazuje kako lepo nam je v naši Ljubljani, kjer vsi skupaj skrbimo za okolje in kako bi lahko bilo, če za okolje ne bi skrbeli.

Vezalke med sedanjostjo in skupno prihodnostjo smo mi vsi, zato vas vabimo, da nas obiščete na sejmu Narava-zdravje od 29. novembra do 2. decembra 2018 v Ljubljani na Gospodarskem razstavišču v hali A2.

Povezani smo za skupno prihodnost.

Družini prijazno podjetje Družbeno odgovoren delodajalec JHL

S prijavo na e- novice soglašate, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n