Aktualno

Preženi januarski dolgčas

Ponujamo ti zanimivo popestritev konca tedna. 25. in 26. januarja obišči Areno mladih na Gospodarskem razstavišču. Pod okriljem Javnega holdinga Ljubljana je nastal razstavni prostor Ljubljana – mesto mladih, kjer se bo predstavila Mestna občina Ljubljana s sodelovanjem več kot 20 mestnih organizacij. Veliko bo dogajanja, deležen boš mnogih koristnih nasvetov in zabavnih predstavitev. 

Izkusi neresnično. Uživaj resnično!

Skupaj z javnimi podjetji smo pripravili posebno virtualno izkušnjo, kjer boš lahko doživel prijetno resničnost Ljubljane in ga primerjal z doživetjem neprijetnega in neurejenega okolja. 360-stopinjski virtualni video kaže našo skupno odgovornost do okolja in ponuja posebno izkušnjo.

Šport, kultura, umetnost, izobraževanje – vse na enem mestu

Na skupnem razstavnem prostoru Ljubljana – mesto mladih bomo predstavili ideje, kako najlepše mesto na svetu izkoristiti za športno udejstvovanje in kje poiskati številne možnosti za nadgradnjo znanja, in sicer preko Mreže mladinskih centrov in Centra za izobraževanje Cene Štupar.

Predstavili bomo številne zanimive in poučne vsebine s področja kulture ter umetnosti. Obiščeš lahko Kinodvor, Ljubljanski grad, Mednarodni grafični likovni center, Mestno gledališče Ljubljansko, Muzej in galerije mesta Ljubljane, Pionirski dom, Slovensko mladinsko gledališče, Mestno knjižnico in Kino Šiška, kjer  boš našel informacije o kulturnem in umetniškem udejstvovanju.

Turizem Ljubljana te bo povabil k ogledu zanimivosti, ki jih v Ljubljani še ne poznaš.  Na vse lokacije pa te zapelje javni potniški promet ali pa si izposodš BicikeLJ. Svojevrstno sprostitev ponuja tudi ZOO Ljubljana s pestrimi in poučnimi izobraževalnimi programi.

Na Mestnem odru dogaja

Tako Javni holding Ljubljana in povezana javna podjetja kot tudi druge mestne organizacije bodo na Mestnem odru izvedli zabavne nagradne igre. LPP bo predstavil projekt PUSTI SE ZAPELJATI IN DOBRO FURAJ, sodelavci Mestne knjižnice Ljubljana bodo prikazali KAJ POGOJUJE GOVORICA TELESA?, Mreža mladinskih centrov pa bo predstavila svoj utrip v mestu.  Predstavljeni bodo zanimivi študijski programi, na odru pa bo  potekala tudi vodena vadba, ki jo pripravlja Šport Ljubljana. Dogajanje na Mestnem odru se bo odvijalo ves čas dogodka.

Dva dogodka v enem

Na Areni mladih boste izvedeli še več … o zabavi, prehrani, modi in o številnih drugih temah. Istočasno kot Arena mladih bo potekal tudi slovenski sejem izobraževanja in poklicev Informativa, ki bo na enem mestu predstavil celotno paleto izobraževanja – od srednješolskih vse do dodiplomskih in podiplomskih programov, številne poklice, informacije o štipendijah,  ponujal pa bo tudi več kot 100 delovnih mest v okviru projekta Moja prva zaposlitev.

Vstop na prireditev je brezplačen. Več na www.dobimo.se.

 

 

S prijavo na e- novice soglašate, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n