Aktualno

Prenovljena spletna stran

Spletna stran Javnega holdinga Ljubljana in povezanih javnih podjetij vas pozdravlja v novi podobi. Prenovili smo jo z namenom še bolj učinkovitega informiranja.

Vse informacije na enem mestu

Kot že predhodno, bomo na enem mestu združili 5 družb, Javni holding Ljubljana, Energetiko Ljubljana, JP Vodovod-Kanalizacija, Ljubljanski potniški promet in Snago. Ob vstopu v eno izmed družb pa bodo vse vsebine vezane zgolj na slednjo.

Izpostavljene vsebine

Uporabniško izkušnjo smo zasnovali kot sistem izpostavljenih vsebin, med katere smo umestili tiste, ki ste jih v preteklosti ali najpogosteje iskali ali pa menimo, da so za vas najbolj koristne. S klikom na družbo se vam bo prikazal nabor,  kjer vam bomo z naslovom, kratkim opisom in ponekod fotografijo sporočali bistvo.

Filtracija iskanih vsebin

Glede na analize pretekle uporabe spletne strani in vedenjske vzorce smo osnovne sklope razdelili na tri vsebinske razdelke:

  • »Informacije za uporabnike«, kjer  boste našli  vse ključne informacije, povezane z  delovanjem družb,
  • «Aktualno«, kjer vas seznanjamo z aktualnimi vsebinami in objavljamo novice in
  • »O družbi«, kjer smo na enem mestu zbrali vse, kar je povezano z družbo.

Ciljna stran je prilagojena enostavnemu prebiranju vsebin. Ob koncu vsake vsebine boste lahko enostavno prehajali naprej ali nazaj med povezanimi sklopi oz. izbirali izpostavljene vsebine:

Prilagojeni različnim napravam

Celotna spletna stran je izdelana v odzivnem načinu, kar pomeni, da je uporaba prilagojena tako računalniškemu monitorju kot tablici in mobilnim telefonom.

Testno obdobje

Prenovljene spletne strani so trenutno v testni fazi, zato vas prosimo, da morebitne opombe in tehnične motnje sporočite na info@jhl.si. Spremembe so vedno dobrodošle in veselimo se,  da boste novi postavitvi ponudili priložnost, da vas prepriča.

 Želimo vam prijetno izkušnjo pri raziskovanju.

JHL certifikati družini prijazno podjetje družbeno odgovoren delodajalec

S prijavo na e- novice soglašate, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n