Aktualno

S 1. marcem 2018 se zapira Skupna blagajna na Vodovodni

Obveščamo vas, da se 1. marca 2018 ukinja Skupna blagajna na sedežu JP Vodovod-Kanalizacija, na Vodovodni cesti 90 v Ljubljani.

Račune za storitve javnih podjetij JP Vodovod-Kanalizacija, Energetika Ljubljana in Snaga, lahko brez provizije še vedno plačujete na Skupni blagajni v prostorih na Mačkovi ulici 1 v Ljubljani. Blagajna posluje od ponedeljka do četrtka med 8. in 17. uro ter ob petkih od 8. do 13. ure.

Račune za storitve javnih podjetij lahko plačujete tudi z direktnimi obremenitvami  oz. trajniki. Izpolnjeno in podpisano Vlogo za plačevanje z direktnimi obremenitvami SEPA (trajniki) ter ustrezna dokazila lahko oddate po navadni pošti ali osebno v vložišče Javnega holdinga Ljubljana, Verovškova ulica 70, Ljubljana, ali pošljete na e-naslov posta@jhl.si.

Uporabniki imate tudi možnost prejemanja izdanih računov javnih podjetij v elektronski obliki v vašo elektronsko banko ali na vaš elektronski naslov. Elektronsko prejemanje izdanih računov lahko uredite na Javnem holdingu Ljubljana, Verovškova ulica 70, Ljubljana, in sicer z oddajo izpolnjene in podpisane Vloge za izdajo e-računa osebno v vložišče družbe, po navadni pošti ali na e-naslov eracun@jhl.si.

Obrazca Vloga za plačevanje z direktnimi obremenitvami SEPA in Vloga za izdajo e-računa lahko dobite tudi na recepcijah na lokacijah Vodovodna cesta 90, Ljubljana, in Verovškova ulica 70, Ljubljana.

JHL certifikati družini prijazno podjetje družbeno odgovoren delodajalec

S prijavo na e- novice soglašate, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n