Info za uporabnike

Komunaliada 2015

Javni holding Ljubljana je 5. in 6. junija 2015 v Ljubljani organiziral tradicionalno vseslovensko srečanje delavcev komunalnega gospodarstva – Komunaliado 2015. Že 31. Komunalnih iger, ki so se po skoraj desetih letih zopet vrnile v Ljubljano, se je udeležilo več kot 2.600 udeležencev iz 61 slovenskih komunalnih podjetij, svoje izdelke in storitve pa je udeležencem dvodnevnega dogodka predstavilo kar 30 razstavljavcev.

Dvodnevni dogodek se je začel s strokovnim posvetom vodstvenih, vodilnih in strokovnih delavcev komunalnega gospodarstva na Gospodarskem razstavišču, nadaljeval z otvoritvijo in ogledom razstave komunalne opreme v ljubljanskem Športnem parku Kodeljevo ter posebnim doživetjem Ljubljane. Drugi dan dogodka so se udeleženci v Športnem parku Kodeljevo in okolici pomerili v 4 delovnih in 16 športnih disciplinah ter zabavali ob pestrem družabnem programu.

V sodelovanju z Mestno občino Ljubljana in javnimi podjetji je Javnemu holdingu Ljubljana uspelo organizirati odličen dogodek. Rekordna udeležba tekmovalcev, številni izjemni razstavni prostori, pester spremljevalni program, predvsem pa prva humanitarna akcija zbiranja sredstev za letovanje otrok iz socialno šibkejših okolij v zgodovini komunalnih srečanj na sploh, t.j. akcija »Komunalci smo humanitarci«, je dokaz, da so organizatorji svoje delo opravili brezhibno, prihodnjim organizatorjem pa postavili standarde, ki jih ne bo lahko preseči. Z domiselno otvoritvijo iger z Grajskimi piskači, udeležbo živega kipa Emonca, različnim promocijskim materialom, visoko informativno uradno spletno stranjo in biltenom so promovirali tudi Ljubljano, Zeleno prestolnico Evrope 2016. Dodaten razlog za veselje pa so bili tudi tekmovalci Javnega holdinga in javnih podjetij, ki so dosegli vrhunske rezultate tako v delovnih kot v športnih disciplinah.

Video Komunaliada 2015

S prijavo na e- novice soglašate, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n