O družbi

ŽALE-41/21 »Komisijska prodaja pogrebne opreme«

Predmet javnega naročila Komisijska prodaja pogrebne opreme. Predmet javnega naročila je razdeljen na tri sklope:
  • Sklop št. 1: Krste in nagrobna obeležja 
  • Sklop št. 2: Vreče za pokojnike, talarji, copati
  • Sklop št. 3: Osnovna kremacijska žara 
Številka javnega naročila ŽALE-41/21
Datum objave  
Rok za oddajo ponudb Rok za oddajo ponudbe je 24. 1. 2022 do 10:00 ure
Kontakt  
Povezava do objave javnega naročila na portalu javnih naročil https://www.enarocanje.si/Obrazci/?id_obrazec=429787

 

Datoteke
Datoteka Razpisna dokumentacija za ŽALE-41/21 [docx | 219,3 KB] Office spreadsheet icon Ponudbeni predračun za ŽALE-41/21 [xls | 64,5 KB] Datoteka ESPD [xml | 5,5 KB]

S prijavo na e- novice soglašate, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n