O družbi

Nadgradnja nadzornega sistema ABB 800xA na CČN Ljubljana

Predmet javnega naročila Nadgradnja nadzornega sistema ABB 800xA na CČN Ljubljana
Številka javnega naročila VKS-29/20
Datum objave 25.02.2020
Rok za oddajo ponudb 05.03.2020 do 10:00
Kontakt Miha Jeras, miha.jeras@voksnaga.si
Povezava do objave javnega naročila na portalu javnih naročil  

27.02.2020

Popravek razpisne dokumentacije:

   Tč. 2.1.2

     2. Licenciranje vseh operacijskih sistemov strežnikov in operaterskih postaj, oddaljenih odjemalcev, history strežnika in RAP strežnika, Doda se:  izvede ponudnik. Licence pa za Windows sisteme pa zagotovi naročnik.

     3. Naslenje se izbriše  "(Prenos obstoječih arhivskih logov iz IM strežnika v nov History strežnik )"

 

   Tč. 3.2.7 Reference 

      1. odstavek se spremeni na naslednji način:

"Ponudnik mora predložiti potrdilo, s katerim dokazuje, da je v zadnjih desetih letih aktivno vzdrževal in v tem času vsaj enkrat nadgradil nadzorni sistem enakega obsega kot je predmet tega javnega naročila (najmanj 6 krmilnikov ABB PM864 ali močnejših in konfiguracijo virtualnih strežnikov, ki vsebuje najmanj: domenski strežnik, aspect strežnik, conectivity strežnik, information manager IM strežnik, remote client strežnik, antivirus strežnik – vsi navedeni strežniki ( razen IM strežnika ) morajo biti v redundančni izvedbi)."

 

Datoteke
Datoteka vks_29_20_nadgradnja_abb.docx [docx | 121,6 KB]

S prijavo na e- novice soglašate, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n