Aktualno

Spremenjen delovni čas skupne blagajne na Vodovodni cesti

Obveščamo vas, da se s 1. januarjem 2017 spreminja delovni čas skupne blagajne, ki posluje v prostorih Javnega podjetja Vodovod-Kanalizacija na Vodovodni cesti 90 v Ljubljani. Po novem boste račune brez provizije za storitve javnih podjetij Energetika Ljubljana, Snaga in JP Vodovod-Kanalizacija na omenjeni blagajni lahko plačevali ob sredah in petkih med 8. in 13. uro.

Delovni čas skupne blagajne v prostorih na Mačkovi ulici 1 v Ljubljani ostaja nespremenjen. Na blagajni lahko plačate račune brez provizije za storitve javnih podjetij Energetika Ljubljana, Snaga, JP Vodovod-Kanalizacija, JP Ljubljanska parkirišča in tržnice in Žale ter občinske upravne takse od ponedeljka do četrtka med 8. in 17. uro, ob petkih pa od 8. do 13. ure.

Hvala za razumevanje.

Družini prijazno podjetje

S prijavo na e- novice soglašate, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n