Aktualno

Skupščina in 12. redna seja Sveta ustanoviteljev

Danes so se sešli družbeniki Javnega holdinga Ljubljana, ki so sprejeli poslovne in investicijske načrte Javnega holdinga Ljubljana in družb v skupini za leto 2017 in se seznanili z informacijo o poslovanju za obdobje januar-november 2016 ter oceno poslovanja do konca leta. V nadaljevanju je zasedal Svet ustanoviteljev, ki je med drugim na predlog družbe Snaga sprejel Program ravnanja s komunalnimi odpadki za leto 2017 in na predlog družbe JP Vodovod-Kanalizacija sprejel Program oskrbe odvajanja in čiščenja komunalne in padavinske odpadne vode za leto 2017. Ob koncu seje so člani Sveta ustanoviteljev podpisali pismo Vladi Republike Slovenije s pozivom za ureditev predpisov na področju ravnanja z odpadki.

Datoteke
PDF icon Skupščina in 12. redna seja Sveta ustanoviteljev [pdf | 199,7 KB]
Družini prijazno podjetje Družbeno odgovoren delodajalec JHL

S prijavo na e- novice soglašate, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n