Aktualno

Prejeli mavrični pokal zdravja

GZS-Zbornica poslovno storitvenih dejavnosti je organizirala 1. natečaj Mavrični pokal zdravja, kjer smo na izboru prejeli mali Mavrični pokal zdravja. Namen natečaja je izbor primerov dobrih praks promocije zdravja na delovnem mestu.

V Javnem holdingu Ljubljana (JHL) promociji zdravja in zdravega načina življenja ter usklajevanju poklicnega in družinskega življenja posvečamo posebno pozornost, saj se zavedamo, da sodelavke in sodelavci predstavljajo največji kapital družbe. Ob predaji Mavričnega pokala zdravja je direktorica Zbornice poslovno storitvenih dejavnosti, mag. Majda Dobrajc, naša prizadevanja opisala: »Promocije zdravja so se v podjetju lotili celostno in na vrsti različnih področjih, ki skupaj tvorijo obsežen nabor pomembnih dejavnikov za zdravo življenje in dobro počutje na delovnem mestu. Aktivnosti so nadgradili tudi z odgovornostjo do okolja in se pridružili akciji sajenja dreves.« Pokal, ki je potrditev, da smo na področju promocije zdravja naredili veliko, je sprejela Alenka Zlatnar Židan, vodja službe za splošne in kadrovske zadeve. Med dobrimi praksami smo med drugim izpostavili možnost telovadbe vsak torek, možnost preventivnih zdravstvenih pregledov, brezplačne športne aktivnosti, vita dan z zdravim sadežem za vsakega sodelavca …

Mavrični pokal zdravja, katerega namen je spodbujanje aktivnosti s področja promocije zdravja na delovnem mestu ter predstavitev in promocija podjetij z najboljšimi praksami z namenom izmenjave dobrih praks med storitvenimi podjetji, je del širšega projekta Na mavrici zdravja. Več najdete tukaj.

Družini prijazno podjetje Družbeno odgovoren delodajalec JHL

S prijavo na e- novice soglašate, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n