Aktualno

9. redna seja Sveta ustanoviteljev

Danes so se v Ljubljani sešli člani Sveta ustanoviteljev, ki so na seji potrdili Elaborat o oblikovanju cen storitev obveznih občinskih gospodarskih javnih služb oskrbe s pitno vodo ter odvajanja in čiščenja komunalne in padavinske odpadne vode JP Vodovod – Kanalizacija za leto 2016 in sprejeli Program oskrbe odvajanja in čiščenja komunalne in padavinske odpadne vode za leto 2016. V nadaljevanju seje so člani Sveta ustanoviteljev soglašali s sklenitvijo začasnih pogodb o izvajanju Pogodbe o pristopu občin širše Ljubljanske regije k sofinanciranju nadgradnje  RCERO Ljubljana in z vsebino dopisa Ministrstvu za okolje in prostor s pozivom takojšnjega sprejema ustreznih ukrepov za odpravo nezakonitega stanja na področju obdelave mešanih komunalnih odpadkov.

Datoteke
PDF icon 9. redna seja Sveta ustanoviteljev [pdf | 194,8 KB]
Družini prijazno podjetje Družbeno odgovoren delodajalec JHL

S prijavo na e- novice soglašate, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n