Aktualno

Polni certifikat Družini prijazno podjetje

Družba Javni holding Ljubljana že tri leta uspešno izvaja ukrepe za lažje usklajevanje poklicnega in družinskega življenja. Ugodnosti za sodelavke in sodelavce na tem področju smo še dodatno nadgradili in prejeli polni certifikat Družini prijazno podjetje. Ob zavedanju pomembnosti zadovoljnih in motiviranih sodelavk in sodelavcev je pridobitev polnega certifikata potrditev, da so aktivnosti usmerjene k pravim ciljem.

Certifikat je na podelitvi, ki je potekala v organizaciji Ekvilib inštituta, nosilca postopka certificiranja v sodelovanju z Ministrstvom za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, prevzela vodja službe za kadrovske in splošne zadeve Alenka Zlatnar Židan in ob tem povedala, da je prejem certifikata potrditev dela do sedaj, predvsem pa zaveza, da se bo skrb za dobro počutje sodelavk in sodelavcev v prihodnje izvajala še bolj intenzivno.

Foto: Janez Platiše

Družini prijazno podjetje

S prijavo na e- novice soglašate, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n