Aktualno

Spodbujanje uporabe e-računa

Javni holding Ljubljana je v skladu z zeleno poslovno filozofijo v sodelovanju z javnimi podjetji Energetika Ljubljana, JP Vodovod-Kanalizacija in Snaga, med uporabniki začel z akcijo Papir ne raste na drevesu, katere namen je spodbujanje uporabe e-računa za plačilo storitev omenjenih javnih podjetij in zmanjševanje porabe papirja.

Uporaba e-računa, ki nadomešča račun v papirnati obliki, in ga uporabniki storitev omenjenih javnih podjetij prejemajo na e-naslov ali direktno v spletno banko, prispeva k ohranjanju okolja, uporabnikom pa omogoča hitrejše plačevanje ter večjo preglednost in nadzor nad prejetimi računi.

Uporabniki storitev javnih podjetij Energetika Ljubljana, JP Vodovod-Kanalizacija in Snaga morajo za prehod na e-račun izpolniti in podpisati Vlogo za izdajo e-računa, ki jo na Javni holding Ljubljana lahko dostavijo osebno v vložišče družbe ali jo po pošti pošljejo na naslov Javni holding Ljubljana, Verovškova ulica 70. Skenirane izpolnjene in podpisane vloge lahko uporabniki posredujejo tudi na e-naslov eracun@jhl.si. Tiskane zloženke, ki poleg Vloge za izdajo e-računa vsebujejo tudi vse pomembnejše informacije o akciji, so uporabnikom na voljo na Skupni blagajni na Mačkovi ulici 1 in Vodovodni cesti 90, poteka pa tudi distribucija zloženk na domače naslove uporabnikov.

Z oddajo vloge za prijavo na e-račun do 31. marca 2017 uporabniki sodelujejo v nagradni igri, v kateri se bodo obstoječi in novi uporabniki e-računa potegovali za 80 nagrad, ki spodbujajo okolju prijazne in odgovorne prakse, s katerimi posamezniki lahko sami prispevajo k ohranjanju kakovostnega okolja tudi v prihodnje. Nagradna igra je namenjena fizičnim osebam.

Vlogo za izdajo e-računa ter več informacij o e-računu in nagradni igri si lahko ogledate tukaj.
 

Datoteke
Družini prijazno podjetje

S prijavo na e- novice soglašate, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n