Aktualno

Papir ne raste na drevesu

V skladu s trajnostno naravnano poslovno strategijo smo v Javnem holdingu Ljubljana, v sodelovanju z družbami Energetika Ljubljana, JP Vodovod-Kanalizacija in Snaga, v začetku februarja pričeli z akcijo »Prijavite se na e-račun in osvojite nagrado!«, s katero smo med uporabniki storitev omenjenih družb spodbujali prejemanje računov za storitve javnih podjetij v elektronski obliki.


S komuniciranjem prednosti uporabe e-računa, ki jih le-ta prinaša tako uporabnikom, kot okolju, in z nagradno igro, ki je vključevala nagrade, ki spodbujajo odgovorno in trajnostno naravnan način življenja, smo število prijav na e-račun, predvsem fizičnih oseb, povečali za 100 odstotkov.
Nagradna igra, ki je potekala v okviru akcije, je zaključena. Žrebanje osemdesetih nagrad bo potekalo 13. aprila 2017 v prostorih Javnega holdinga Ljubljana. Seznam nagrajencev bomo objavili in izžrebane nagrajence obvestili o prejemu nagrade. 

Uporabnikom storitev javnih podjetij Energetika Ljubljana, JP Vodovod-Kanalizacija in Snaga, ki želijo prejemati e-račun, še vedno omogočamo prijavo za vsa tri podjetja na enem obrazcu.

Izpolnjeno in podpisano Vlogo za izdajo e-računa lahko pošljete po pošti na Javni holding Ljubljana, Verovškova ulica 70 ali dostavite osebno v vložišče na istem naslovu. Skenirane izpolnjene in podpisane vloge lahko posredujete tudi na e-naslov eracun@jhl.si.

 

Datoteke
PDF icon Vloga za izdajo e-računa [pdf | 947,4 KB]
PDF icon Pravila in pogoji nagradne igre "Prijavite se na e-račun in osvojite nagrado!« [pdf | 345,7 KB]

S prijavo na e- novice soglašate, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n