Aktualno

Znani nagrajenci nagradne igre Papir ne raste na drevesu

Nagradna igra, ki je potekala v okviru akcije Papir ne raste na drevesu, s katero so javna podjetja Energetika Ljubljana, JP Vodovod-Kanalizacija in Snaga v sodelovanju z Javnim holdingom Ljubljana med uporabniki storitev spodbujala prejemanje e-računa, je zaključena. Seznam prejemnikov nagrad, ki spodbujajo trajnosten način življenja, si lahko ogledate tu.

Vse, ki želite za storitve javnih podjetij Energetika Ljubljana, JP Vodovod-Kanalizacija in Snaga, prejemati e-račun, vabimo, da izpolnite Vlogo za izdajo e-računa. Prejemanje e-računa za storitve vseh treh družb lahko uredite na enem obrazcu. Izpolnjeno in podpisano Vlogo za izdajo e-računa lahko pošljete po pošti na Javni holding Ljubljana, Verovškova ulica 70 ali dostavite osebno v vložišče na istem naslovu. Skenirane izpolnjene in podpisane vloge lahko posredujete tudi na e-naslov eracun@jhl.si.

 

Datoteke
PDF icon Seznam prejemnikov nagrad nagradne igre papir ne raste na drevesu [pdf | 203,2 KB]

S prijavo na e- novice soglašate, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n