Aktualno

Hitro, ekološko, učinkovito, pa še splača se

Najcenejši in najhitrejši način plačevanja storitev javnih podjetij Energetika Ljubljana, JP Vodovod-Kanalizacija, Snaga in Žale omogočajo direktne obremenitve. Dodatne informacije in obrazec za sklenitev direktne obremenitve so na voljo tukaj.

V Javnem holdingu Ljubljana in javnih podjetjih spodbujamo brezpapirno poslovanje in skrbimo za okolje, zato vas vabimo, da se za plačevanje storitev JP Vodovod-Kanalizacija, Energetike Ljubljana in Snage prijavite na e-račun, ki zamenjuje račun v papirni obliki in ga prejmete na izbrani e-naslov ali v svojo spletno banko. Vlogo za e-račun dobite tukaj.

Okolje nam bo hvaležno.

 

JHL certifikati družini prijazno podjetje družbeno odgovoren delodajalec

S prijavo na e- novice soglašate, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n