Aktualno

4. redna seja Sveta ustanoviteljev

V Ljubljani so se sestali družbeniki družbe JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. in na seji skupščine za predsednico imenovali županjo Mestne občine Ljubljana Danico Simšič. Na seji so sprejeli sklep, da se za revidiranje računovodskih izkazov JAVNEGA HOLDINGA Ljubljana, d.o.o. in povezanih javnih podjetij za leto 2005 sklene pogodba z revizijsko družbo Deloitte & Touche Revizija, d.o.o. ter da se bilančna izguba na dan 31.12.2003 pokrije v breme splošnega prevrednotovalnega popravka kapitala.

Datoteke
PDF icon Obvestilo za medije - 4. redna seja Sveta ustanoviteljev [pdf | 89,1 KB]

S prijavo na e- novice soglašate, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n