Aktualno

5. redna seja Sveta ustanoviteljev

Sestali so se člani Sveta ustanoviteljev javnih podjetij povezanih v Holding Ljubljana, d.o.o. Sprejeli so letna poročila javnih podjetij povezanih v JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. za leto 2004, poročilo o realizaciji investicijskih načrtov javnih podjetij v letu 2004, potrdili predlog rebalansa poslovnega načrta Javnega podjetja Energetika Ljubljana d.o.o. za leto 2005, sprejeli dokument identifikacije investicijskega projekta in investicijski program za razširitev transformatorske postaje, črpalne postaje za deponijski plin in zgradbe toplotne postaje na odlagališču nenevarnih odpadkov Barje v Ljubljani ter pooblastili družbo Snaga Javno podjetje d.o.o., da izvede vse potrebne aktivnosti za izvedbo investicije.

Datoteke
PDF icon Obvestilo za medije - 5. redna seja Sveta ustanoviteljev [pdf | 90,5 KB]

S prijavo na e- novice soglašate, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n