vodstvo družbe

Vodstvo družbe

Direktorica družbe JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. je Zdenka Grozde, ki jo vodi vse od leta 2003. Družbeniki so jo na seji Skupščine JAVNEGA HOLDINGA Ljubljana, d.o.o. dne 13. decembra 2017 ponovno imenovali za direktorico družbe za naslednji petletni mandat, ki je pričel teči s 1. aprilom 2018.

Zdenka Grozde je diplomirala na Pravni fakulteti v Ljubljani leta 1992. Po zaključku fakultete se je zaposlila v Občini Ljubljana-Center. Po preoblikovanju občin, je bila na Mestni občini Ljubljana (MOL) pravna svetovalka v Oddelku za gospodarjenje s poslovnimi prostori in namestnica vodje kabineta županje. Poleg rednega dela je opravljala še funkcije predsednice Komisije za vodenje in nadzor postopka prodaje premoženja MOL, predsednice Disciplinske komisije in tajnice Mestne volilne komisije. Opravila je tudi strokovni izpit iz državne uprave in dodatno izobraževanje v okviru Evropske šole za lokalno samoupravo ter usposabljanje za vodstveni kader MOL. Bila je članica nadzornega sveta Holdinga Ljubljana, družbe Ljubljanski sejem in nadzornega odbora Slovenskega združenja za kakovost in odličnost ter predsednica nadzornega sveta Tehnološkega parka Ljubljana. Trenutno je namestnica predsednika nadzornega sveta Gospodarskega razstavišča. 

Med trajanjem mandata direktorice Javnega holdinga je v preteklih letih opravljala še funkcijo začasne vršilke poslovodnih dolžnosti v družbah Javno podjetje Vodovod-Kanalizacija, Parkirišča Javno podjetje, Javno podjetje Ljubljanski potniški promet in Žale Javno podjetje.

Je članica sveta Inštituta za javni sektor Ekonomske fakultete Univerze v Ljubljani. Na tej fakulteti je sodelovala tudi kot predavateljica s področja izvajanja gospodarskih javnih služb in delovanja javnih podjetij. Predavanja z omenjeno tematiko izvaja na različnih seminarjih in sodeluje na okroglih mizah s sorodnimi temami. S svojim izjemnim strokovnim znanjem sodeluje v številnih projektnih skupinah MOL.

S prijavo na e- novice soglašate, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n