O družbi

Z izvajanjem dejavnosti skrbimo za nemoteno oskrbo uporabnikov

V JAVNEM HOLDINGU Ljubljana in povezanih javnih podjetjih se zavedamo, da kompleksne spremembe okolja vedno bolj izpostavljajo zahtevo po učinkovitih, konkurenčnih in k porabnikom usmerjenih javnih službah. Zavzemamo se za razvoj ponudbe takšnih storitev, ki bodo prilagojene tako potrebam porabnikov, kot tudi možnostim javnih podjetij.

Gonilo kakovosti je premišljena naložbena politika oziroma vlaganja v posodobitev infrastrukture in ostalih virov za kakovostno opravljanje storitev. Pri opravljanju dejavnosti sledimo razvojnim in okoljskim usmeritvam opredeljenim na državni in lokalni ravni.

V okviru investicijske sposobnosti bomo z razvojem gospodarskih javnih služb zagotavljali širitev komunalnih sistemov ob izboljšanju okoljskih razmer in skrbi za naravne vire. Posebna pozornost je namenjena spremljanju in nenehnemu nadzoru naravnih virov.

S prijavo na e- novice soglašate, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n