O družbi

VKS-237/21 Rekonstrukcija vodovoda do VH Tabor, Cesta 24 junija, Dunajska cesta – Črnuče

Predmet javnega naročila

Rekonstrukcija vodovoda do VH Tabor, Cesta 24 junija, Dunajska cesta – Črnuče

Številka javnega naročila VKS-237/21 (številka objave na Portalu javnih naročil JN000596/2022-W01)
Datum objave 1. 2. 2022
Rok za oddajo ponudb 22. 2. 2022 do 10:00 ure, preko informacijskega sistema e-JN
Kontakt  
Povezava do objave javnega naročila na portalu javnih naročil  https://www.enarocanje.si/Obrazci/?id_obrazec=434541

 

Datoteke
Datoteka Razpisna dokumentacija VKS-237/21 [docx | 283,3 KB] Datoteka Popis [xlsx | 34,3 KB] PDF icon Priloga [pdf | 751,1 KB]
JHL certifikati družini prijazno podjetje družbeno odgovoren delodajalec

S prijavo na e- novice soglašate, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n