O družbi

Izvedba strojno - instalacijskih del: 30III-761-00 Obnova vročevodnega in plinovodnega omrežja po Linhartovi cesti (samo vročevod)

Predmet javnega naročila

Izvedba strojno - instalacijskih del: 30III-761-00 Obnova vročevodnega in plinovodnega omrežja po Linhartovi cesti (samo vročevod)

Številka javnega naročila JPE-SIR-117/23
Datum objave 25. 4. 2023
Rok za oddajo ponudb torek, dne 16. 5. 2023 do 12. ure
Kontakt Nives Nardin
Povezava do objave javnega naročila na portalu javnih naročil https://www.enarocanje.si/Obrazci/?id_obrazec=478106

 

Datoteke

S prijavo na e- novice soglašate, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n