Aktualno

Skupščina 05. 05. 2022

Danes so se na seji skupščine sešli družbeniki Javnega holdinga Ljubljana. Obravnavali so letna poročila Javnega holdinga Ljubljana in odvisnih družb JP Voka Snaga, Energetika Ljubljana in LPP za leto 2021 ter konsolidirano letno poročilo skupine Javni holding Ljubljana zaa leto 2021. Sprejeli so poročilo o realizaciji investicijskih načrtov v letu 2021 ter se seznanili z informacijo o  poslovanju družbe Javni holding Ljubljana in odvisnih družb za obdobje januar – marec 2022. 

Datoteke
PDF icon Skupščina 05. 05. 2022 - sporočilo za javnost [pdf | 151 KB]

S prijavo na e- novice soglašate, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n