Aktualno

Pripelji srečo v službo

Javni holding Ljubljana in javna podjetja v skupini so se letos pridružila nacionalni pobudi Pripelji srečo v službo, katere glavna in edina naloga je spodbujanje kolesarjenja na delo.

Sodelavke in sodelavci Javnega holdinga Ljubljana in javnih podjetij v skupini so skupaj z 233 kolesarskimi trojkami in 587 posamezniki v štiri tedne trajajoči akciji prekolesarili skoraj 160.000 kilometrov ter s tem naredili veliko dobrega za svoje počutje in za okolje. S trajnostno in zeleno odločitvijo, da bodo za pot na in iz delovnega mesta uporabili kolo namesto osebnega avtomobila, so prihranili skoraj 26.000.000 gramov izpustov CO2.

Spodbujanje trajnostnih oblik mobilnosti med sodelavci je del trajnostne strateške usmeritve Javnega holdinga Ljubljana in povezanih javnih podjetij na področju mobilnosti, v okviru katere je bila sprejeta tudi odločitev o uporabi stisnjenega zemeljskega plina kot goriva prihodnosti skupine. Tako kot kolesarjenje, tudi uporaba stisnjenega zemeljskega plina za pogon vozil, znižuje izpust emisij zdravju škodljivih prašnih delcev v okolje.
 

JHL certifikati družini prijazno podjetje družbeno odgovoren delodajalec

S prijavo na e- novice soglašate, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n