Aktualno

Posebno doživetje resničnosti na sejmu Narava-zdravje

Javni holding Ljubljana in javna podjetja Energetika Ljubljana, JP Vodovod-Kanalizacija, Ljubljanski potniški promet, Snaga, ŽALE ter Ljubljanska parkirišča in tržnice vas vabimo, da nas obiščete na sejmu Narava–zdravje, ki bo potekal od 12. do 15. oktobra 2017 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Na našem razstavnem prostoru v hali A2 vam bomo predstavili virtualno-realni video (VR video), ki ponuja še ne videno izkušnjo. VR video, ki je posnet s posebno 360-stopinjsko kamero, je tehnološka novost. Z dodanimi elementi postprodukcije pa vam bo pogled skozi VR-očala ponudil posebno doživetje resničnosti in neresničnosti.

V videu je gledalcu na inovativen način ponujeno doživetje o tem, kakšno je kakovostno bivalno okolje, za katerega skrbimo tako javna podjetja kot tudi vsi, ki v njem živimo, delamo ali ga obiščemo, pa tudi doživetje, kakšno bi bilo, če za okolje ne bi skrbeli. S tako izkušnjo želimo obiskovalcem pokazati, da je ohranitev kakovostnega bivalnega okolja skupna odgovornost, ki zahteva sodelovanje vseh nas.

 VR video, ki je posnet s posebno 360-stopinjsko kamero, je tehnološka novost.

Ker si boste obiskovalci video lahko ogledali z VR očali, boste doživeli tudi izkušnjo navidezne resničnosti, saj vas bodo posnetki ponesli v drugo okolje, na primer na tržnico, na Tromostovje, na Žale in podobno.

Ob obisku boste obiskovalci prejeli tudi letak z AR tehnologijo (augmented reality – obogatena resničnost). Z aplikacijo Mirage AR9, naloženo na vaš pametni telefon, boste lahko kjerkoli skenirali likovni element na letaku in s tem oživili 360-stopinjski video. Obiskovalcu bo na ta način ponujena celotna »mixed reality« izkušnja.

JHL certifikati družini prijazno podjetje družbeno odgovoren delodajalec

S prijavo na e- novice soglašate, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n