Aktualno

Obiščite nas na Kongresnem trgu

V okviru mednarodnega kolesarskega srečanja Velo-City, ki v Ljubljani poteka ta teden, organizatorji pripravljajo tudi kolesarski festival Kolesari – spremembo ustvari, ki bo na Kongresnem trgu potekal jutri, v sredo, 15. junija 2022. Vabimo vas, da ga obiščete tudi vi.

Ob kolesarski konferenci, ki poteka od 14. do 17. junija 2022 na Gospodarskem razstavišču in na katerem različni strokovnjaki z vsega sveta predstavljajo projekte, ukrepe, dejavnosti in izkušnje na področju kolesarjenja in širše, poteka tudi kopica spremljevalnih dogodkov. Med njimi sta tudi množična kolesarska parada po mestu in ulični kolesarski festival z naslovom »Kolesari – spremembo ustvari«, kar je tudi glavna tema kongresa Velo-city 2022 Ljubljana. Oba dogodka sta odprta za širšo javnost, udeležba je brezplačna.

Poiščite nas kolesarskem festivalu

Na kolesarskem festivalu Kolesari – spremembo ustvari aktivno sodelujemo in soustvarjamo program različne slovenske organizacije, društva, zavodi, inštituti, skupine in posamezniki, ki delujemo na področjih kolesarjenja in drugih oblik trajnostne mobilnosti, varnosti v prometu, urejanja mesta, varstva okolja, športa, zdravja, kulture idr. Javni holding Ljubljana in ljubljanska javna podjetja bomo jutri na festivalu prisotna s talno taktilno igro Ti začni! Vabimo vas, da nas med 10. in 19. uro obiščete na Kongresnem trgu in med igranjem igre skupaj s simpatičnimi liki Vezalkarjev spoznate naše dejavnosti in vedenja, s katerimi lahko sami aktivno prispevate k življenju v zelenem in trajnostno naravnanem mestu tudi v prihodnje.

Prijazno vabljeni.

S prijavo na e- novice soglašate, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n