Aktualno

Našo družbeno odgovornost smo nadgradili s certifikatom

Družbena odgovornost je ena naših temeljnih vrednot, zato smo se odločili, da bomo naše družbeno odgovorne aktivnosti združili in nadgradili. Pri tem so nam bile v pomoč usmeritve in aktivnosti za pridobitev pristopnega certifikata Družbeno odgovoren delodajalec. V lanskem letu smo začeli s postopkom pridobitve certifikata in z veseljem sporočamo, da smo 14. aprila postali ponosni imetniki Pristopnega certifikata Družbeno odgovoren delodajalec - krovni certifikat, ki zajema področja organizacijskega upravljanja, usklajevanja zasebnega, družinskega in poklicnega življenja, medgeneracijskega sodelovanja in varnosti in zdravja pri delu.

V postopku pridobivanja certifikata smo sprejeli 12 temeljnih ukrepov, katerim se bomo še posebej posvečali ob naših vsakodnevnih dejanjih in poslovnih odločitvah.

Predani sedanjosti in usmerjeni v trajnostno prihodnost

Odgovornost je poslanstvo, ki v ospredje postavlja ljudi in naravne vire ter tako pomembno sooblikuje spodbudno okolje ter kakovostno prihodnost. Hkrati nas in naše deležnike vabi k spremembam. Pomemben del svojih družbeno odgovornih aktivnosti zato namenjamo ozaveščanju o pomenu spoštovanja vrednot in vabimo k spremembam nekaterih vedenj in praks, ki so dobrodošla za dobrobit celotnega planeta.

Direktorica Zdenka Grozde je našo zavezo povzela z besedami: »Zavedamo se, da je dolžnost vsakega posameznika in celotne skupnosti, da vse, kar imamo, sprejemamo s hvaležnostjo in zavedanjem, da je naravno in družbeno okolje potrebno spoštovati ter z njima sobivati v interakciji in sožitju.

Naravo moramo poslušati, se od nje učiti in z zdravim odnosom odgovorno skrbeti za vse, kar nam nesebično ponuja. Spoštovati moramo vrednote in civilizacijske norme, ki so jih pridobili naši predniki in ustvarili udobje sodobnega bivanja.

Samo zelene misli, solidarnost in družbeno odgovorna angažiranost lahko ustvarja prihodnost zdravega, trajnostno naravnanega in kakovostnega bivalnega okolja tudi v prihodnje.

Več o naših družbeno odgovornih aktivnostih si lahko preberete tudi v rubriki Družbena odgovornost.

 

S prijavo na e- novice soglašate, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n