Aktualno

Izkoristite 50% popust na nakup komposta Rastko

Pri nakupu komposta Rastko v 50-litrskih vrečah se kupcem prizna popust v višini 50% na redno ceno.

Popust velja pri nakupu najmanj dveh kosov oziroma vreč komposta Rastko.

Akcija velja do razprodaje zalog oziroma najkasneje do 31. decembra 2019.

 

Kompost Rastko lahko po akcijski ceni prevzamete na dveh lokacijah v Ljubljani:

  • na Povšetovi ulici 4 v Centru ponovne uporabe (od torka do sobote od 9h do 17h)

  • na na Cesti dveh cesarjev 101 v Zbirnem centru Barje (od ponedeljka do petka od 6h do 20h in ob sobotah od 6h do 14h).

 

S prijavo na e- novice soglašate, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n