Aktualno

Delite z nami ideje na sejmu Narava-zdravje

Od 23. do 26. oktobra bomo ljubljanska javna podjetja in Javni holding Ljubljana na sejmu Narava-zdravje v hali A2. Naše okoljske in družbeno odgovorne projekte bomo prepletali z majhnimi zgodbami velikih razsežnosti, ki jih ustvarjajo posamezniki. Z vrednotami in svežimi idejami bomo gradili skupno zgodbo. Vsak od nas lahko prispeva pomemben del pri ustvarjanju boljšega in lepšega sveta za vse.

Na fotografiji je prikazana sejemska predstavitev sodelujočih podjetij - Javnega holdinga Ljubljana, Energetike Ljubljana, JP Voka Snaga, LPP, JP LPT in ŽALE.
Razstavni prostor Javnega holdinga Ljubljana in ljubljanskih javnih podjetij na sejmu Narava-zdravje.

Skozi zgodbe bomo zagovarjali vrednote, kot so spoštovanje, hvaležnost, pogum in vztrajnost, da spremenimo svoje slabe navade. Mlade bomo spodbujali, da s svojimi dejanji in razmišljanjem aktivno podpirajo trajnostno okoljsko in družbeno odgovornost. V ta na namen bomo skupaj z obiskovalci ustvarili tablo želja in vrednot, s katerimi želimo že danes graditi prihodnost.

Za vas imamo tudi ponudbo brezplačnih vstopnic na sejem. Kako do njih? V Center ponovne uporabe na Povšetovi ulici 4 prinesite še uporabne stvari, ki jih ne potrebujete več. V zamenjavo boste prejeli kupon za vstop na sejem. Kuponi vas že čakajo. Razdelili bomo 100 kuponov.

 

S prijavo na e- novice soglašate, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n