Aktualno

Vabimo vas, da se nam pridružite na sejmu

Na Gospodarskem razstavišču bo od 19. do 21. oktobra 2023 dogodek za zdrav življenjski slog - sejem Narava-zdravje, ki pod sloganom Živim zdravo z naravo obiskovalcem ponuja številne ideje in izdelke, ki podpirajo zdrav način življenja in prehranjevanja. Letos bo pestro dogajanje z delavnicami in predavanji popestrila tudi zanimiva in obsežna razstava eksotičnih živali Bioexo.

Na sejmu se bomo v Kocki (hala A2) v okviru skupnega razstavnega prostora Mestne občine Ljubljana pod sloganom Na poti do ogljične nevtralnosti, predstavili tudi skupina Javni Holding Ljubljana s povezanimi podjetji Energetika Ljubljana, Voka Snaga, LPP, ter javni podjetji ŽALE in JP LPT. Dogajanje na skupnem razstavnem prostoru bodo zaokrožile zanimive in pestre predstavitve in aktivnosti Oddelka za varstvo okolja in Oddelka za zdravje in socialno varstvo Mestne občine Ljubljana ter javnih zavodov Šport Ljubljana, ZOO Ljubljana, Regionalne razvojne agencije Ljubljanske urbane regije, Zdravstveni dom Ljubljana, Mestna knjižnica Ljubljana, Festival Ljubljana in Kinodvor. Obiskovalci sejma bodo lahko testirali ogljični kalkulator in si izmerili svoj ogljični odtis, spoznali dobre prakse na področju ohranjanja biodiverzitete v Ljubljani (pozna košnja, divji opraševalci, medovite rastline…), spoznali zakaj je vodik gorivo prihodnosti, opravili meritve krvnega tlaka in krvnega sladkorja, spoznali kako narediti papir iz invazivnih rastlin, koliko moči/energije je potrebno za poganjanje kolesa, spoznali in vprašali vse o delovanju aplikacije Urbana in spoznali še mnogo drugih zanimivih tem.

Sejem bo odprt v četrtek in petek, 19. in 20. oktobra od 10. do 19. ure in v soboto od 9. do 18. ure. Z vstopnico za sejem kupljeno po spletu, je vožnja z avtobusi LPP v obe smeri brezplačna, z nakupom vstopnice na sejmu pa je brezplačna vožnja ob odhodu s sejma.

 Veselimo se srečanja z vami!

Na poti do ogljične nevtralnosti.

 

S prijavo na e- novice soglašate, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n