O družbi

Strokovnega sodelavca (m/ž) v Sektorju za informatiko (področje podpore poslovnim procesom)

Od vas pričakujemo:

  • VII. stopnjo strokovne izobrazbe računalniške, IKT, tehnične ali druge ustrezne smeri (raven 7) univerzitetni program (stari program) ali specializacija po visokošolskih strokovnih programih (stari program) ali strokovni magisterij (2. bolonjska stopnja) in 1 leto delovnih izkušenj oz. (raven 6/2) specializacija po višješolskih programih (stari program) ali visokošolski strokovni program (1. bolonjska stopnja) ali univerzitetni programi (1. bolonjska stopnja) in 3 leta delovnih izkušenj,
  • poznavanje dela z računalnikom,
  • znanje angleškega jezika,
  • samostojnost, natančnost, zanesljivost in odgovornost.

Vaše delovne naloge so vezane na področje podpore poslovnim procesom in bodo obsegale predvsem:

  • strokovno oziroma tehnično zahtevne naloge s področja dela,
  • oblikovanje strokovnih rešitev in drugih zahtevnih gradiv s predlogi ukrepov s področja dela ter priprava drugih tekstov, dokumentov in poročil s področja dela,
  • zbiranje, analiziranje, obdelovanje in interpretiranje podatkov oziroma baz podatkov ter dajanje pojasnil s področja dela,
  • vodenje različnih evidenc s področja dela,
  • vodenje in sodelovanje v zahtevnih projektnih skupinah,
  • druga dela in naloge s področja dela.

Dela in naloge se bodo opravljale na področju podpore poslovnim procesom za področje evidence delovnega časa (4Pot, Špica) in obračuna plač (SAP). Kandidat mora imeti ustrezna znanja in tudi delovne izkušnje s tega področja, predvsem so pomembne izkušnje poznavanja podatkovnih baz, analitična znanja ter sposobnost podatkovnega modeliranja na podlagi poslovnih potreb in strategije organizacije.

Nudimo vam zanimivo delo v prijetnem, dinamičnem okolju skupaj z inovativnimi in visoko motiviranimi sodelavci, predvsem pa veliko možnosti za strokovno izpopolnjevanje in osebni razvoj. 

Z izbranim kandidatom oz. kandidatko bomo sklenili delovno razmerje za določen čas enega (1) leta, s polnim delovnim časom in (dvo) 2- mesečnim poskusnim delom.

Kandidate vabimo, da nam najkasneje do 5. 6. 2020 pošljejo prijave z dokazili o izpolnjevanju pogojev in kratkim življenjepisom na naslov:

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. (s pripisom: VLOGA: »STROKOVNI SODELAVEC«)

Služba za kadrovske splošne zadeve

Verovškova ulica 70

1000 Ljubljana

 

»Zaposlujemo po načelu nediskriminatornosti in enakih možnosti.«       

S prijavo na e- novice soglašate, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n