O družbi

Sodelavca (m/ž) v Sektorju za finance in računovodstvo (področje financ)

Od vas pričakujemo:

 • VII. stopnjo izobrazbe ekonomske ali druge ustrezne smeri glede na področje dela (6. raven, podraven 6/2 – visokošolski strokovni program, 1. bolonjska stopnja) in 1 leto delovnih izkušenj ali VI. stopnjo izobrazbe ekonomske ali druge ustrezne smeri glede na področje dela (6. raven, podraven 6/1 - višješolski program) in 2 leti delovnih izkušenj,
 • poznavanje dela z računalnikom (MS Office Excel, Word),
 • zaželeno je poznavanje osnovnih računovodsko davčnih predpisov
 • zaželeno je poznavanje predpisov s področja izterjave,
 • zaželeno je poznavanje informacijskega sistema SAP,
 • samostojnost, natančnost, zanesljivost in odgovornost.

Vaše delovne naloge so vezane na področje financ (finančna analiza kupcev) ter bodo obsegale:

 • strokovne oziroma tehnične naloge s področja dela,
 • oblikovanje strokovnih rešitev in drugih manj zahtevnih gradiv s predlogi ukrepov s področja dela ter priprava drugih tekstov, dokumentov in poročil s področja dela,
 • zbiranje, urejanje, priprava, analiziranje, obdelovanje in interpretiranje podatkov oziroma baz podatkov ter dajanje pojasnil s področja dela,
 • vodenje različnih evidenc s področja dela,
 • sodelovanje v projektnih in delovnih skupinah ter komisijah,
 • druga dela in naloge s področja dela.

Nudimo vam zanimivo delo v prijetnem, dinamičnem okolju skupaj z inovativnimi in visoko motiviranimi sodelavci, predvsem pa veliko možnosti za strokovno izpopolnjevanje in osebni razvoj. 

Z izbranim kandidatom oz. kandidatko bomo sklenili delovno razmerje za določen čas enega (1) leta s polnim delovnim časom in (eno) 1-mesečnim oziroma (dvo) 2-mesečnim poskusnim delom.  

Kandidate vabimo, da nam najkasneje do 10. 3. 2021 pošljejo prijave z dokazili o izpolnjevanju pogojev in kratkim življenjepisom na e-naslov info@jhl.si ali po pošti:

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. (s pripisom: VLOGA: »SODELAVEC (PODROČJE FINANC)«)

Služba za kadrovske splošne zadeve

Verovškova ulica 70

1000 Ljubljana

Družini prijazno podjetje

S prijavo na e- novice soglašate, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n