Aktualno

Skupna blagajna od 11. maja po rednem urniku

Skupna blagajna javnih podjetij in Javnega holdinga Ljubljana na Mačkovi ulici v Ljubljani bo od 11. maja 2020 dalje ponovno poslovala po rednem urniku. Račune za storitve javnih podjetij Energetika Ljubljana, Javno podjetje Vodovod Kanalizacija Snaga, JP Ljubljanska parkirišča in tržnice in ŽALE ter občinske upravne takse boste lahko ob ponedeljkih, torkih in četrtkih plačevali brez provizije od 8.30 do 16. ure, ob sredah od 8.30 do 17. ure in ob petkih od 8.30 do 13. ure.

Prosimo, da si ob prihodu v prostore skupne blagajne razkužite roke in dosledno upoštevate ostala navodila za preprečevanje okužb s korona virusom.

S prijavo na e- novice soglašate, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n