Aktualno

Širimo dobre prakse

Javni holding Ljubljana je ta teden na delovnem sestanku gostil delegacijo sarajevskih strokovnjakov iz Ekonomskega inštituta Sarajeva.

Direktorica družbe, Zdenka Grozde, je gostom, skupaj s sodelavkami in sodelavci, predstavila proces reorganizacije družbe, njeno organiziranost in delovanje, s posebnim poudarkom na dejstvu, da temeljni procesi javnih podjetij in podporni procesi Javnega holdinga tvorijo celovito izvajanje gospodarskih javnih služb, ki zagotavlja kakovostne storitve in zadovoljne končne uporabnike.

Gosti so se obiska udeležili v sodelovanju s sarajevskim Ministarstvom komunalne privrede i infrastrukture Bosne in Hercegovine in Sarajevsko razvojno agencijo, z namenom, da bi predstavljene dobre prakse vključili v načrtovanje in oblikovanje rešitev za morebitni sarajevski holding oziroma za sarajevske službe s področja komunale.

JHL certifikati družini prijazno podjetje družbeno odgovoren delodajalec

S prijavo na e- novice soglašate, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n