Aktualno

Prosto delovno mesto v Sektorju za finance in računovodstvo

Strokovni sodelavec (m/ž) v Sektorju za finance in računovodstvo (področje financ, kontrolinga in računovodstva)

Od vas pričakujemo:

  • 7. raven izobrazbe (univerzitetni programi/2. bolonjska stopnja) ekonomske ali druge ustrezne smeri glede na področje dela in 1 leto delovnih izkušenj ali 6. raven izobrazbe, podraven 6/2 (visokošolski strokovni programi/1. bolonjska stopnja) ekonomske ali druge ustrezne smeri glede na področje dela in 3 leta delovnih izkušenj,
  • znanje na področju računovodskega poročanja in kontrolinga – izdelava računovodskih izkazov, izdelava letnega poročila, izdelava letnega poslovnega načrta, spremljanje in analiziranje poslovanja za potrebe poročanja za notranje in zunanje uporabnike, oblikovanje cen, poznavanje predpisov in slovenskih računovodskih standardov. Zaželeno je poznavanje SAP informacijskega sistema.
  • poznavanje dela z računalnikom (MS Office, Excel).

Vaše delovne naloge bodo obsegale:

  • strokovno oziroma tehnično zahtevne naloge s področja dela,
  • oblikovanje strokovnih rešitev in drugih zahtevnih gradiv s predlogi ukrepov s področja dela ter priprava drugih tekstov, dokumentov in poročil s področja dela,
  • zbiranje, analiziranje, obdelovanje in interpretiranje podatkov oziroma baz podatkov ter dajanje pojasnil s področja dela,
  • vodenje različnih evidenc s področja dela,
  • vodenje in sodelovanje v zahtevnih projektnih skupinah,
  • druga dela in naloge s področja dela.

Nudimo vam zanimivo delo v prijetnem, dinamičnem okolju skupaj z inovativnimi in visoko motiviranimi sodelavci, predvsem pa veliko možnosti za strokovno izpopolnjevanje in osebni razvoj. 

Z izbranim kandidatom oz. kandidatko bomo sklenili delovno razmerje za nedoločen čas s polnim delovnim časom in (štiri) 4-mesečnim poskusnim delom.  

Kandidate vabimo, da nam najkasneje do 9. 12. 2022 pošljejo prijave z dokazili o izpolnjevanju pogojev in kratkim življenjepisom na e-naslov prostodelovnomesto@jhl.si ali po pošti:

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. (s pripisom: VLOGA: »STROKOVNI SODELAVEC- področje financ, kontrolinga in računovodstva«)

Služba za kadrovske in splošne zadeve

Verovškova ulica 70

1000 Ljubljana

 

 

»Zaposlujemo po načelu nediskriminatornosti in enakih možnosti.«       

JHL certifikati družini prijazno podjetje družbeno odgovoren delodajalec

S prijavo na e- novice soglašate, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n