Aktualno

Obisk delegacije iz Sarajeva

Javni holding Ljubljana je danes gostil delegacijo Ministarstva komunalne privrede i infrastrukture Bosne in Hercegovine iz Sarajeva, ki jo je vodil minister Senad Hasanspahić, spremljali pa so ga njegovi pomočniki in direktorice ter direktorji komunalnih podjetij.

Direktorica Javnega holdinga Ljubljana Zdenka Grozde je skupaj z direktorji javnih podjetij Energetika Ljubljana, JP Vodovod-Kanalizacija, Ljubljanski potniški promet, Žale, Ljubljanska parkirišča in tržnice ter drugimi sodelavci predstavila delovanje javnih podjetij, organiziranost Javnega holdinga in način delovanja podpornih procesov s področja financ, javnih naročil, pravnih in kadrovskih storitev ter informatike.

V sistemu Javnega Holdinga se izvaja kar 16 gospodarskih javnih služb za približno 400.000 uporabnikov. Zdenka Grozde je poudarila zavedanje, da  temeljni procesi javnih podjetij in podporni procesi Javnega Holdinga tvorijo celovito izvajanje gospodarskih javnih služb, ki zagotavlja kakovostne storitve in zadovoljne končne uporabnike.

Gostje iz Bosne in Hercegovine so se zahvalili za izmenjavo dobrih praks in predstavitev organiziranosti holdinga, ki jim bodo v pomoč pri snovanju rešitev za svoje službe s področja komunale.

 

JHL certifikati družini prijazno podjetje družbeno odgovoren delodajalec

S prijavo na e- novice soglašate, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n