Aktualno

Obiščite nas na sejmu Narava-zdravje

Na Gospodarskem razstavišču bo od 20. do 23. oktobra 2021 potekal že 51. sejem Narava-zdravje, ki pod sloganom Zdravo z naravo! obiskovalcem ponuja številne ideje in izdelke, ki podpirajo zdrav način življenja in prehranjevanja. Letošnjo razstavo zanimivih izdelkov in storitev za kakovostnejši vsakdan bo dopolnjeval bogat spremljevalni program z več kot 120 različnimi dogodki, s posebnim poudarkom na mentalnem zdravju, ki pri soočanju s posledicami epidemije igra pomembno vlogo.

Na sejmu se bomo v Kocki (hala A2) v okviru skupnega razstavnega prostora Ljubljana. Zate. predstavili tudi skupina Javni Holding Ljubljana s povezanimi  podjetji Energetika Ljubljana, Voka Snaga, LPP,  ter tudi podjetji ŽALE in JP LPT. Obiskovalci bodo s pomočjo zanimive talne igre Ti začni! na hudomušen način spoznavali dejavnosti družb in načine obnašanja, s katerimi z vsakodnevnim prakticiranjem lahko skupaj soustvarjamo zeleno in trajnostno življenje tudi v prihodnosti. Dogajanje na skupnem razstavnem prostoru bodo zaokrožile zanimive in pestre predstavitve in aktivnosti Oddelka za okolje, Oddelka za zdravje in socialno varstvo ter Oddelka za gospodarske dejavnosti in promet Mestne občine Ljubljana ter javnih zavodov Šport Ljubljana, Mladi zmaji, Zavetišče Gmajnice in Regionalne razvojne agencije Ljubljanske urbane regije.

Sejem bo potekal ob upoštevanju PCT pogojev.

Vljudno vabljeni!

 

S prijavo na e- novice soglašate, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n