Aktualno

Naj bo črni petek zelen

Ob prihajajočem črnem petku so se v Citypark Ljubljana odločili za izvedbo kampanje Zelena je nova Črna, v kateri bodo v tednu od 25. do 30. novembra zbirali rabljena in neuporabna oblačila, ki bi sicer pristala v smeteh!

Veseli pa smo tudi, ker bo Citypark s to kampanjo doniral sredstva Slovensko društvo za zaščito voda! Za vsak napolnjen zabojnik bo podaril 2000 evrov, saj se prav pri proizvodnji tekstila porabi veliko vode.

LOKACIJA ZABOJNIKA IN TERMIN:

Zabojnik je postavljen pred glavnim vhodom Cityparka, nasproti parkirne hiše, na strani pri Koloseju.
Zabojnik je odprt: od ponedeljka, 25.11.2019 do sobote, 30.11.2019 med 10. in 20. uro (v petek, 29.11. do 22. ure)

Vabimo vas, da se kampanji ozaveščanja v tem tednu pridružite tudi vi in prinesete odslužena oblačila v zabojnik!

S prijavo na e- novice soglašate, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n