Aktualno

Izbran je izvajalec za prenovo ceste v Črni vasi

Javni holding Ljubljana je po pooblastilu naročnikov v postopku javnega naročanja izbral izvajalca za projekt Komunalne in prometne ureditve Črnovaške ceste. Dela v vrednosti 29.692.520,35 EUR brez DDV bo izvajalo podjetje CGP d. d., v sodelovanju s partnerskim podjetjem PRENOVA-GRADBENIK d. o. o. V okviru projekta bodo Mestna občina Ljubljana, JP Vodovod Kanalizacija Snaga in Energetika Ljubljana komunalno in prometno uredile dotrajano Črnovaško cesto in tako zagotovili varnejše, udobnejše in prijetnejše površine za vse udeležence v prometu. Gradbena dela se bodo predvidoma začela v juniju.

Datoteke
PDF icon Izbran je izvajalec za prenovo ceste v Črni vasi - sporočilo za javnost [pdf | 443,2 KB]

S prijavo na e- novice soglašate, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n