Aktualno

Izberite svoj način plačevanja

Izberite svoj način plačevanja

Ponujamo različne načine plačevanja računov za storitve javnih podjetij Energetika Ljubljana, Snaga in JP Vodovod-Kanalizacija. Uporabniki si lahko izberejo način, ki jim najbolj ustreza.

Plačevanje brez provizije na Mačkovi ulici

Z današnjim dnem je Skupna blagajna na sedežu družbe JP Vodovod-Kanalizacija, Vodovodna cesta 90 v Ljubljani, ukinjena. Račune brez provizije lahko še vedno plačujete na Skupni blagajni na Mačkovi ulici 1 v Ljubljani. Blagajna posluje od ponedeljka do četrtka med 8. in 17. uro ter ob petkih med 8. in 13. uro.

Alternativni način plačevanja

Prijazen način plačevanja računov za storitve javnih podjetij je tudi plačevanje z direktnimi obremenitvami oz. trajniki. Izpolnjeno in podpisano Vlogo za plačevanje z direktnimi obremenitvami lahko oddate po navadni pošti ali osebno v vložišče Javnega holdinga Ljubljana na Verovškovi ulici 70 v Ljubljani, ali pošljete na e-naslov posta@jhl.si. Uradne ure so ob sredah in petkih med 8. in 13. uro.

E-račun za ohranitev dreves

Uporabniki storitev javnih podjetij imate možnost prejemanja računov v elektronski obliki v vašo elektronsko banko ali na vaš elektronski naslov. Elektronsko prejemanje izdanih računov prav tako lahko uredite na sedežu Javnega holdinga Ljubljana, na Verovškovi ulici 70 v Ljubljani, in sicer z oddajo izpolnjene in podpisane Vloge za izdajo e-računa osebno v vložišče družbe, po navadni pošti ali na e-naslov eracun@jhl.si.

Več na www.jhl.si/eracun/e-racun_desktop.htm

Zgoraj omenjena obrazca lahko dobite na spletni strani www.jhl.si, na recepciji na lokaciji Verovškova ulica 70 v Ljubljani ter  na okencih Skupne blagajne na Mačkovi ulici 1 v Ljubljani.

S prijavo na e- novice soglašate, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n