Aktualno

Akcija zbiranja odsluženih gospodinjskih aparatov

Narava ni prostor za odpadke. Poskrbimo zanje skupaj.

Pripeljite odsluženo električno in elektronsko opremo in v zameno boste prejeli vrednostne BONE za nakup novega aparata Gorenje, ki je energijsko varčnejši in prijaznejši tako do okolja kot vašega računa za električno energijo.

Akcija traja od 1. 9. do 31. 12. 2019. BONI so unovčljivi izključno v Studiih Gorenja do 29. 2. 2020.

 

Kam z vašim odsluženim aparatom?

Oddaja vašega odsluženega gospodinjskega aparata še nikoli ni bila tako enostavna in dobičkonosna.

Vse, kar morate narediti, je, da vaš odslužen mali ali veliki gospodinjski aparat prinesete v enega izmed Studiev Gorenje ali na izbrano prevzemno mesto.

Ob oddaji aparata vam bomo podelili komplet 3 vrednostnih bonov, katere lahko izkoristite ob nakupu treh novih, varčnih gospodinjskih aparatov.

Vrednostne bone lahko izkoristite pri nakupu novega gospodinjskega aparata v studiih Gorenje, ob vsakem nakupu lahko izkoristite enega od podarjenih vrednostnih bonov, glede na vrednost vašega nakupa.

 

S prijavo na e- novice soglašate, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n