Oblačno
  • 6 °C
  • Oblačno
Reported on:
13. December 2017 - 0:00

01 474 08 00

Komunaliada 2015

Javni holding Ljubljana je 5. in 6. junija 2015 v Ljubljani organiziral tradicionalno vseslovensko srečanje delavcev komunalnega gospodarstva – Komunaliado 2015. Že 31. Komunalnih iger, ki so se po skoraj desetih letih zopet vrnile v Ljubljano, se je udeležilo več kot 2.600 udeležencev iz 61 slovenskih komunalnih podjetij, svoje izdelke in storitve pa je udeležencem dvodnevnega dogodka predstavilo kar 30 razstavljavcev.

Dvodnevni dogodek se je začel s strokovnim posvetom vodstvenih, vodilnih in strokovnih delavcev komunalnega gospodarstva na Gospodarskem razstavišču, nadaljeval z otvoritvijo in ogledom razstave komunalne opreme v ljubljanskem Športnem parku Kodeljevo ter posebnim doživetjem Ljubljane. Drugi dan dogodka so se udeleženci v Športnem parku Kodeljevo in okolici pomerili v 4 delovnih in 16 športnih disciplinah ter zabavali ob pestrem družabnem programu.

V sodelovanju z Mestno občino Ljubljana in javnimi podjetji je Javnemu holdingu Ljubljana uspelo organizirati odličen dogodek. Rekordna udeležba tekmovalcev, številni izjemni razstavni prostori, pester spremljevalni program, predvsem pa prva humanitarna akcija zbiranja sredstev za letovanje otrok iz socialno šibkejših okolij v zgodovini komunalnih srečanj na sploh, t.j. akcija »Komunalci smo humanitarci«, je dokaz, da so organizatorji svoje delo opravili brezhibno, prihodnjim organizatorjem pa postavili standarde, ki jih ne bo lahko preseči. Z domiselno otvoritvijo iger z Grajskimi piskači, udeležbo živega kipa Emonca, različnim promocijskim materialom, visoko informativno uradno spletno stranjo in biltenom so promovirali tudi Ljubljano, Zeleno prestolnico Evrope 2016. Dodaten razlog za veselje pa so bili tudi tekmovalci Javnega holdinga in javnih podjetij, ki so dosegli vrhunske rezultate tako v delovnih kot v športnih disciplinah.

 

Video Komunaliada 2015
1 |
+ -
Prikaži več Prikaži manj