Oblačno
  • 6 °C
  • Oblačno
Reported on:
13. December 2017 - 0:00

01 474 08 00

Polnjenje mobilne aplikacije

Polnjenje mobilne aplikacije Urbana:

  • v aplikaciji preko Monete,
  • na Urbanomatih in
  • vseh ostalih prodajnih mestih, kjer je omogočeno polnjenje kartic Urbana (kioski, bencinski servisi, trgovine ...).

 Najvišja dovoljena vrednost dobroimetja je 50,00 €.

Polnjenje na Urbanomatu

Polnjenje dobroimetja na Urbanomatu poteka podobno kot s klasično vrednostno kartico Urbana. Pred začetkom polnitve preverite, ali imate odklenjen telefon in vključen NFC.

Na Urbanomatu zadnjo stran telefona prislonite na Urbana terminal ter izberite polnitev, določite plačilno sredstvo, poravnajte znesek in ponovno prislonite telefon na Urbana terminal oz. sledite navodilom na Urbanomatu.

Polnjenje z Moneto

Znotraj aplikacije izberete polnjenje računa, določite znesek polnitve in vnesete PIN (če ga imate aktiviranega). Pred prvim polnjenjem je potrebna aktivacija vaše telefonske številke za polnitev z Moneto.

Pri prvem poskusu polnjenja računa na zaslonu »Urbana« vam aplikacija samodejno ponudi opcijo aktivacije polnitve z Moneto. V prikazano okence vnesete telefonsko številko, na katero se pošlje potrditveni SMS z aktivacijsko kodo, ki jo je potrebno vnesti v potrditveno okence.

Prav tako si lahko aktivirate polnitev dobroimetja z Moneto na zaslonu »Povezana številka«, do katerega lahko dostopate z drsnim menijem.Če v kratkem ne dobite sporočila, na zaslonu »Povezana številka« preverite, ali ste vnesli pravilno številko. V primeru, da je številka pravilna, lahko na istem zaslonu ponovno zahtevate aktivacijsko kodo.

Polnjenje računa mobilne aplikacije z Moneto je omogočeno uporabnikom Monete Telekoma Slovenije, naročnikom Simobila in Debitela ter komitentom Nove KBM in PBS, ki so hkrati uporabniki enega od navedenih operaterjev.

Polnjenje na drugih prodajnih mestih kartice Urbana

Polnjenje dobroimetja poteka podobno kot s klasično kartico Urbana. Pred začetkom polnitve preverite, ali imate odklenjen telefon in vključen NFC. Blagajniku sporočite, da želite napolniti Urbana dobroimetje in sledite navodilom. Zadnjo stran telefona prislonite na Urbana terminal. Blagajniku sporočite željen znesek polnitve. Ponovno prislonite telefon na Urbana terminal.

1 |
+ -
Prikaži več Prikaži manj