Delno oblačno
  • -4 °C
  • Delno oblačno
Reported on:
23. Januar 2018 - 23:30

01 474 08 00

S 1. marcem 2018 se zapira Skupna blagajna na Vodovodni

Obveščamo vas, da se 1. marca 2018 ukinja Skupna blagajna na sedežu JP Vodovod-Kanalizacija, na Vodovodni cesti 90 v Ljubljani.

Račune za storitve javnih podjetij JP Vodovod-Kanalizacija, Energetika Ljubljana in Snaga, lahko brez provizije še vedno plačujete na Skupni blagajni v prostorih na Mačkovi ulici 1 v Ljubljani. Blagajna posluje od ponedeljka do četrtka med 8. in 17. uro ter ob petkih od 8. do 13. ure.

Račune za storitve javnih podjetij lahko plačujete tudi z direktnimi obremenitvami  oz. trajniki. Izpolnjeno in podpisano Vlogo za plačevanje z direktnimi obremenitvami SEPA (trajniki) ter ustrezna dokazila lahko oddate po navadni pošti ali osebno v vložišče Javnega holdinga Ljubljana, Verovškova ulica 70, Ljubljana, ali pošljete na e-naslov posta@jhl.si.

Uporabniki imate tudi možnost prejemanja izdanih računov javnih podjetij v elektronski obliki v vašo elektronsko banko ali na vaš elektronski naslov. Elektronsko prejemanje izdanih računov lahko uredite na Javnem holdingu Ljubljana, Verovškova ulica 70, Ljubljana, in sicer z oddajo izpolnjene in podpisane Vloge za izdajo e-računa osebno v vložišče družbe, po navadni pošti ali na e-naslov eracun@jhl.si.

Obrazca Vloga za plačevanje z direktnimi obremenitvami SEPA in Vloga za izdajo e-računa lahko dobite tudi na recepcijah na lokacijah Vodovodna cesta 90, Ljubljana, in Verovškova ulica 70, Ljubljana.